Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
píši ohledně rady jak postupovat v dané věci. Jednoho dne jsem si jako pravidelně zakoupil v Ostravské prodejně fitnes energetický nápoj" SPEED 8" balený ve skleněných ampulích, kterou výrobce zakonzervuje a bez rozlomení je nerozbalitelná. Tuto neporušenou ampuli jsem nalezl v obalu polé i se zajímavým obsahem. V ampuli s nápojem levituje, plave brouk o velikosti menší mouchy. Nemám opravdu tušení jak se tam to zvíře dostalo, ale to už je na výrobci. Osobně mi taková věc přijde dosti nechutná a proto bych rád na tuto věc upozornil , popřípadě z tohoto omylu výrobce něco vytěžil Prosím o radu jak postupovat při úkonech, popřípadě Váš názor na tuto věc.V případě zájmu vlastním spoustu fotografií daného zvířete v ampuli s nápojem.
Pro přiblížení zasílám odkaz na výrobce kde je obrázek dané ampule: http://speed8.cz/baleni.php
Těším se na Vaši odpověď.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com