Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry vecer, chtela bych se vratit k tomu co jsem napsala,uz predtim pracovni smlouvu mam na dobu neurcitou s 3 mesicni zkusebni dobou.nastoupila jsem 19.11 a 27.11 se mi stal uraz patere.chodim dene na cviceni a nejhorsi je ze asi budu dele v pn na delsi dobu. co mi neni jasne je jestly mam narok na nemocenske davky i kdyz jsem byla tak kratkou dobu v praci. a kdo by mi je mel vyplacet. a kdyby senmou muj zamestnavatel zrusil pp i kdyz budu jeste na neschopence musim se jit zase prihlasit na urad prace.velice vam dekuji za vasi trpelivost smimi otazky a dekuji moc za vase odpovedi...... Rena.Z p.s kdyby bylo mozno vice rozepsat prosim dekuji
Dobrý den, nemocenská Vám trvá dál, ještě z doby, kdy trval PP. Nárok na ni máte, vyplácení by mělo probíhat stejně jako dosud. Na ÚP se můžete přihlásit až po skončení nemoci.
Dobry den. Mam takovy problem nastoupila jsem do pp dne 19.11 a 27.11 jsem nastopila ne pn z duvodu poraneni patere. Ted vubec nevim co se semnou bude dit dale. Myslim ze me asi zamestnavatel propusti.Chtela jsem vas pozadat o radu a jake mam prava.dekuji za vas cas Zeghouda Rena
Pokud máte v pracovní smlouvě zkušební dobu, může nyní zaměstnavatel zrušit pracovní poměr ve zkušební době a tím pracovní poměr skončí. (Nemocenské dávky budete dostávat až do skončení PN.)
Pak si budete hledat nové zaměstnání resp. se přihlásíte na Úřad práce.
Pokud nemáte dohodnutou zkušební dobu, tak Vás kvůli nemoci propustit nemůže, až PN skončí, tak budete pokračovat v práci.
Zdravím.
Moje mamka v květnu 2008 onemocněla a nastoupila na nemocenskou. V červenci se zjistilo, že má roztroušenou sklerózu. Pracovní neschopnosti byla stanovena minimálně na rok. To si ale mamka dovolit nemohla, a tak po dohodě s vedením stavebnin, ve kterých mamka pracuje jako vedoucí jedné z prodejen, chodila do práce i nadále. Nyní zde právě probíhá inventura. Poslední vyšetření u lékaře, asi před 14ti dny, ukázalo, že je reálná šance, že by se mohla do práce vrátit. Není to sice jisté, stále se její stav může zhoršit a ona může dostat invalidní důchod. Poté, co vedení oznámila, že se nejspíš bude moci vrátit, šéf jí řekl, že s tím nepočítal a že po inventuře prodejnu přebírá jeho kamarád, který dostal výpověď. Co bude, až bude mít máma po neschopnce, prý neřeší. Zajímalo by mě, jestli v tomto případě bude mít nárok na nějaké odstupné. Nebo co má dělat. A jestli je výhodnější oplný či částečný invalidní důchod a jestli s nimi může pracovat? Děkuji za odpověď, Monika Špinlerová
Nerozumím dotazu. Tzn. ona byla v pracovní neschopnosti, pobírala nemocenské dávky, přitom chodila do práce a pobírala mzdu? To by bylo hrubé porušení léčebného režimu.(Něco jiného by bylo, kdyby se nechala uschopnit, i když by se necítila nejlépe.)
"Nemohla si dovolit" - kvůli nižším dávkám než je mzda? - anebo že neměla v prodejně zástupce?
Až jí skončí prac. neschopnost, přijde do práce a zaměstnavatel je povinen jí přidělovat práci - nebo ji dá výpověď z organizačních důvodů, po dobu 2 měs. výpovědní lhůty bude pobírat mzdu (nebo náhradu mzdy), pak dostane 3měs. odstupné.
Pokud by chtěl, aby podepsala dohodu o skončení prac. poměru, musí tam být uvedeno, že je to z organiz. důvodů, jinak odstupné nedostane.
Ohledně důchodu Vám snad poradí jiní. (Podotýkám, že si nemůže vybírat, zda a jaký důchod dostane)
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com