Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Mám stejný problém jako pan Čechovský. S firmou ČFÚ jsem uzavřela smlouvu o úvěr. Nejdříve jsem byla nucena zaplatit poplatek ve výši 4800 Kč za jakousi registraci u jejich společnosti, následně jsem musela při podpisu smlouvy uhradit do cca deseti dnů po vyřízení půjčky u firmy ESSOX, 8 500Kč společnosti, která to zprostředkovala. Od ČFÚ jsem byla nucena podepsat ještě nějaký produkt: kapitalové životní poj. nebo penzijní připojištění,vybrala jsem si penzijní, to musím hradit rok a nesmím je vypovědět dříve jak po roce. Splátky úvěru platím společnosti ESSOX, ale dnes mně přišel dopis, že mám zaplati pokutu,10 000Kč nebo bude exwkuce z důvodu, že neplním závazky z toho penzijního připojištění.Prosím o radu. Jak postupovat. Už ze mně těch peněz teda vytáhli dost.
Děkuji.
Bc. Kaššová Marie
mkassova@seznam.cz
Paní Kaššová, mám stejný problém. Mohla byste mne prosím kontaktovat (tarandova@seznam.cz), zda se Vám Vaší situaci podařilo vyřešit? Děkuji Tarandová.
Uzavřel jsem smlouvu s ČFÚ o poskytnutí úvěru,po zaplacení poplatku za vyřízení mě oznámili,že úvěr nedostanu.Považoval jsem smlouvu za uzavřenou.Dnes mě poslali dopis,že neplním smluvní závazky a že do 3 dnů mám zaplatit 10.000.-Kč.Jinak moji pohledávku předají k exekuci.
Bohužel nejsem jediný kdo jim naletěl.
Prosím poraďte mě jak mám postupovat.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com