Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
pred 7 lety jsem pujcila penize na zakoupeni bytu.bylo slibeno ze byt se prevede na me darovaci smlouvou nebo se vtati catka.mam vse pisemne podepsano a potvreno aji od realitni kancelare kde jsem vse platila. jak mohu postupovat pro vraceni catky. moje matka se ktomu nema a nechce nic vratit.ohledne ze se ni narodila dcera potrebuji tuto castku 650000 pro me na koupi bytu pro me.
dekuji za odpoved
Dobrý den,
asi bude nejlepší obrátit se na odborníka - advokáta, který posoudí všechny listiny a zařídí další postup.
Vzhledem k tomu, že se jedná o 650 000 Kč, tak dát několik tisíc Kč za advokáta by se mělo vyplatit.
pred sedmi lety jsem koupila byt. tim ze jsem pres deset let nemecke narodnosti jsem musela napsat byt na jmeno moji matky.cele ty roky cekam ze byt prepise na moji osobu _darovaci smlouva.Tento rok uz mi dosla trpelivost .matka nechce.mam strach ze byt muze prodat nebo kdybz umrela pulka by pripadla na bratra.placeni a jednani o koupi jsem provadela osobne.doklady mam o placeni.firma od ktere jsem koupila mi napsala potvrzeni ze jsem to platila ja.jak mohu veresit tento problem a uspet
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com