Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Může zaměstanavatel bezdůvodně zaměstnancům bez jejich přítomnosti prohledávat skříňky? A když mi na vrátnici ochranka chce bezdůvodně nahlížet do batohu mám právo na to odmítnout? Je to moje soukromá věc co si nosím v batohu. Např. chci přespat mimo domov tak si sebou do batohu vezmu spodní prádlo a co mi má kdo co okukovat moje spodní prádlo nebo hygienické potřeby? Na recepci nesedí vždy žena, ale také muži a je velice trapné a mě velice nepříjemné aby mi někdo nahlížel na takové to osobní soukromé věci.Co se může stát, když odmítnu ochrance nebo komukoli na recepci otevírat bezdůvodně batoh? Předem vám moc děkuji za odpověď vůbec si v této situaci nevím rady a je to velice nepříjemné.Své soukromí si velice hlídám a toto je pro mne naprosto nepřístupné. Něco takového nemůže být snad příjemné nikomu. Děkuji
Odpověď na Váš podobný dotaz jste již dostala.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com