Koupe Kradeneho Auta - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Koupe Kradeneho Auta

Josef Zaspal, 27.11.2008 10:11:01

Dobrý den, začnu hned mím problémem, cca před 6 měsíci jsem zakoupil auto na které jsem si musel vzít úvěr ( 70 tis.) Přes GE Money, smlouva byla účelová (uvěr na auto)
Po 2 tydnech mi bylo zabaveno Policií ČR s tím, že je kradené a šlo tedy na expertízu, kde zjistily po dlouhé době podle čísla převodovky a čísla motoru že tam jsou jiné a předchozi číslo VIN nebylo rozpoznáno. Tak na tomto základe vrátily auto původnímu majitely. Já naštěstí splátky neplatím, to ten od koho jsem auto koupil ale nechce mi dát 35tis. které jsem mu dával jako akontaci,pořád to protahuje u právníka podává odvoláni na rozhodnutí policie atd...Nejhrorší je, že jakmile nanej podam trestní oznámení za podvod tak mne PŘESTANE platit měs. splátky. úvěr mám na 3 roky a již ted jeden úvěr platím protože jsem auto potřeboval. Chtěl bych od vás prosím poradit jak se mám zachovat a jaká je promlčecí lhůta atd. Děkuju moc..

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »