Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobré ráno :) začnu popořádku, 15. 10. 08 jsem byla přijata do prac. poměru (bohužel bez zkušební lhůty - moje chyba), minulý týden jsem podala výpověď (z platového důvodu), čili tam musím zůstat do 31. 1. 09. Doteď v pořádku - v novém zaměstnání by mi naštěstí ten měsíc počkali (vzali by mě od 1. 1., ale prý se to do toho 1. 2. taky zvládne :)) Včera do telefonu jsem mluvila se šéfem, jaktože nemám zaplacený státní svátek z 28. 10. (dokonce ani nemám výplatní pásku - ta se dává o měsíc později - nechápu proč) a on, že prý mi nic nezaplatí, že se na to nevydělalo. Řekla sem, že to je zákonem daný, že mi to prostě zaplatit musí a on mi hned začal vyhrožovat 53 (dnes už 55 a 56), že nemám písemný souhlas s tím, že si přivydělávám bokem (jak mám uvedeno ve smlouvě). Ano je moje chyba, že jsem mu neposlala nějaké potvrzení, ale může mě takto vydírat?? Dokonce mi řekl, že popře, že o tom ví. Ovlivnila by ta "53" moc můj budoucí život? Přece jenom..jedná se o blbých 45 dní..
K okamžitému zrušení musí mít zákonný důvod. Jestli ho nemá, pak jen neodůvodněně vyhrožuje. Jedním z nepříjemných důsledků okamžitého zrušení je skutečnost, že při tomto důvodu skončení PP není nárok na podporu v nezaměstnanosti. Pokud však máte zajištěnou jinou práci, pak to žádné větší důsledky mít nemusí.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com