Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, potřebovala bych radu. Mám možnost zakoupit garáž do OV, která ale bohužel stojí na obecním pozemku (Praha). Nyní správa tohoto pozemku přechází od 1.1.08 na Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Při ověřování vlastnických práv na katastru jsem zjistila, že na pozemku je omezení vlastnického práva nařízení exekuce. Ověřovala jsem si tedy na Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových rizika co by to pro mne mohlo znamenat. Nejdříve mi tvrdili, že se nejedná o nic a že to do týdne zmizí, že se nemám bát. Když jsem stále otravovala, dozvěděla jsem se, že může tento pozemek někdo požadovat o navrácení v restitučním nároku. Bohužel tady moje pátrání končí. Nikdo mi neřekne, jestli zde tento nárok je a zda bude restituent vyplacen, či mu pozemek vrácen. V případě, že bude vrácen, jaká by pro mne z tohot vyplývala rizika. Potřebovala bych tedy poradit na co si mám dát pozor, abych později nelitovala. Děkuji
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com