Kategorie: Občanské právo / Závazkové právo
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
zhruba před měsícem mi došel exekuční příkaz - dlužná častka 6.500.- Kč + náhrada nákladů exekuce ve výši ca 13.800.- Kč, což celkem činí 20.300.- Kč.
Tato částka byla do týdne zablokována na běžném účtu, zhruba po 3 dnech došlo k jeho odblokování a částka byla z účtu odepsána.
Před týdnem došel od stejného exekutora ve stejné věci další platební rozkaz na 12.000.- Kč (náhrada nákladů řízení) + další náhrada nákladů exekuce ve výši cca 14.000.- Kč. Exekutor tedy požaduje dalších 26.000.- Kč, i když dluh a příslušenství si měl již stáhnout z účtu.
Při komunikaci s bankou i exekutorem jsem zjistil, že peníze z účtu staženy nejsou, pouze jsou blokovány a čeká se (ani nevím na co).
Exekutor pravil, že si mám dát k soudu žádost o zdvojení věci, že podobné situace se údajně stávají, ale více informací a zdůvodnění proč k situaci došlo mi nebyl ochoten podat.
Chtěl bych Vás tedy požádat o radu, co to zdvojení věci znamená a co mohu učinit..? Děkuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com