Mam jeden menší dotaz.. - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Internet

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Dotaz

Milan Chocholáček, 25.12.2008 18:23:36

Dobrý den.
Rád bych se zeptal, zda se dopustím trestného činnu, nebo ne, pokud mám doma dva počítače, a jeden operační systém Windows.Jde mi jen o to, zda mohu tento operační program nainstalovat bez problémů, nebo z toho mohu míti nějaké problémy.
Dle mého názoru je lepší se zeptat, ale vím, že tím nic nepokazím.
Předem Vám děkuji za odpověď, a dovolte mi, abych Vám v Novém roce popřál hodně zdraví a pracovních i osobních úspěchů.
S pozdravem Milan Chocholáček

www pirátství

Marian Hruboš, 24.11.2008 22:03:25

Dobrý den Vážená poradno,předem děkuji za názor jak naložit s pirátstvím na internetu.Před dvěma roky jsem vytvořil www stránky za které jsem si nevzal žádnou úplatu.zájemce tenkrát sdělil že nemá potřebnou hotovost.Proto jsem navrhl že stránky vytvořím zdarma,budu jejích vlastníkem a budu je denně aktualizovat jakoby sponzor.Po dvou letech bezproblémového chodu a maximální spokojenosti obou stran,se tehdejší zájemce ozval,že chce přístupové údaje ke stránkám aby je mohl upravovat dále sám.S tímto rozhodnutím jsem nesouhlasil a onen zájemce zkopíroval stránky a prezentuje je (ve 100% mém provedení) na nové doméně ( kde dopsal text ,, že se mu stránky podařilo zkopírovat,,)a v záhlaví přepsal hlavičku autora na sebe.Děkuji Vám za radu co dělat když....

Mam jeden menší dotaz..

Lukik, 22.11.2008 08:53:23

Dobrý den, vytvářím webovou hru, a kdybych chtěl aby ti co chtělá tzv. Premium účet, by zaplatily 20Kč.
A chtěl bych se zeptat jestly potřebuju živnostenský list, nebo další věci?
Jinak bych se také rád zeptal, co mohu napsat do hry, aby to bylo právně vpořádku??
Stačí, např. Nikoho nenutím, pokud máte opravdu zájem o Premium účet, je to jen vaše rozhodnutí!
A také bych se chtěl zeptat, jestly mohu napsat, že všechy pooslané peníze, neposílám zpět, nebo něco takovýho?
Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »