Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den.
děkuji Vám za Vaše rady a požádal bych Vás o odpověd´na tento dotaz:Měli jsme investice do domu,který patří rodičům ženy.Manželka požádala o rozvod a já požaduji po jejich rodičích ,aby mi polovinu investic proplatili oni.Dům patří společně jejím rodičům.Nájemné jsme neplatili.kromně našich imvestic do nemovitosti donich nikdo neinvestoval.Podle všeho co jsem si zjistil,tak mám nárok na proplacení.Nechal jsem si udělat i znalecký posudek provedených investic.Je zde zohledněno i to že investice do výmněny oken je více než 4 roky stará.Jakou mám šanci při případném soudním sporu,že mi budou peníze vyplaceny?Děkuji Vám za Váš čas.Sýkora,Klatovy
--------------------------------------------------------------------
Dobrý den, Vy jste vložil peníze do cizí nemovitosti, nárok na vrácení tedy máte. Ovšem to, jak rozhodne soud a jaké máte šance, zde hodnotit nebudu. Konečný verdikt je skutečně až na soudu, po zjištění všech skutečností podstatných pro posouzení věci, a předem je velmi ošidné odhadovat míru úspěšnosti ve sporu.
Dobrý den,
jsem vlastníkem rodinného domu, ktarý jsem získala dědictvím. V letošním roce jsme si s manželem vzali hypotéku na rekonstrukci tohoto domu. Chtěla bych se zeptat, jak mám postupovat, když mám podezření že manžel vyčerpal z hypotéky nějaké peníze, které nebyly použity na rekonstrukci našeho domu(jeho sestra opravuje nemovitost).
Děkuji za odpověď
Dobrý den, to je v první řadě na tom, jak si to spolu vyřešíte vy oba. Dlužníci jste oba, jestli jeden postupuje v rozporu s účelem úvěru, pak to může dospět až do stádia trestného činu, samozřejmě vedle porušení hypotečních podmínek.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com