Mzda a svědci - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Mzda a svědci

Jaroslav Stania, 19.11.2008 18:52:13

Dobrý den.Prosím o pomoc.Napsal jsem šéfovi dopis,že po něm vyžadují vyplacení dlužných mezd,jinak dám podnět inspektorátu práce a dlužnou mzdu budu vyžadovat soudně.Dnes mu zajisté tento dopis došel.A ihned mi volal,že má na to svědky a spoustu svědků,že mi ty mzdy vyplatil.Je pravda,že jsem dostal mzdy za měsíce červenec,srpen a v září zálohu 2000,- ale tyto mzdy měli být vyplaceny k 20dni v měsíci a on mi je předal k 29dni v měsíci.Tyto mzdy jsem mu podepsal.A jiné mzdy jsem nedostal ani jsem nic podepisoval.Co mám teď dělat,když si našel nějaké svědky.A vyhrožuje mi ,jestli si opravdu myslím,že mi to u soudu projde.Že jsem na omylu.A že mi posílá nějaký dopis.Děkují moc za radu Stania

Re: Mzda a svědci

Karel Dlouhý, 19.11.2008 19:58:58

Především počkejte na ten dopis.

Samozřejmě u soudu můžete nárokovat to, co nebylo vyplaceno (nikoliv to, co bylo vyplaceno, byť pozdě).

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »