Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Měl jsem letět se spol. SKY EUROPE z Prahy do Košic 17.12.2008 a nazpět 27.12.2008 s mojí přítelkyní . Let jsem rezervoval v 7 měsíci. 9 měsíci na začátku mi přišel email že let byl zrušen . Už 2 měsíce čekám na platbu . I když 4000czk není až tak horentní částka ale každá koruna dobrá jak se říká a taky když řekli že do 3-4 týdnu mi penízky příjdou tak jsem na ně čekal a čekal a ono nic . Čekám už 2 měsíce . Schválené jsme to měl od inkasního odd. do týdne a měli tam požadavek aby mi peníze vrátili. 2 měsíce čekám a nic . V obchodních podmínkách jsem pátral zda bnemají lhutu nebo nějaké info. napsané ale nic .Můžete mi povedět kde bych mohl najít info nebo kam se mám obrátit nebo já nevim . Peníze bych chtěl co nejdřív , blíží se vánoce a když mi ty peníze nepříjdou do konce měsíce tak se domů na vánoce nedostanu .
pomóc
Dobry den, mam stejny problem a jen by me zajimalo, jak (jestli) jste pochodil? Na Rezervacnim centru Sky Europe mi nebyli schopni rict, kdy mi penize prijdou. A to jsem rusil letenky jiz v listopadu! Doufam, ze penize prijdou jeste predtim, nez Sky Europe zkrachuje.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com