Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Moja matka v roku 2003 predala nas byt a odstahovali sme sa do ineho mesta ale tam sme byvali iba prechodne.Na urade nam teda povedali ze trvaly pobyt sa da nahradit iba trvalym pobyt tak nam stale plati...No a co sa tika toho smetneho vobec sme netusili ze ked clovek preda byt treba este samostatne smetie odhlasit a tak nam zevraj narastla dlzoba.Teraz mi pisali ze to mame doplatit a hrozia exekucii!!!je to vobec mozne?POvedali mi ze ked poslem papier o prechodnom pobyte,ktory mam uz tu v CR tak za rok 09 nebudem uz platit ziadny poplatok.No ale ked som tak premyslala takto som dopadla aj s danami co som tiez za tie 4 roky nebola na SR robit a hrozili mi pokutou za to ze tam mam ten trvaly pobyt.Tak som zasla na financny urad tu v CR a vystavili mi potvrdenie ze som uz davno cesky rezident a dali mi to aj na tie spetne roky dalo by sa to teda nejako takto vyriesit alebo sa to musi naozaj doplatit moc moc dakujem a prajem pekny vecer slecna Zubata Veronika
Dobrý den. Bydlíme na sídlišti a mají u nás trvalé bydliště dcera a syn, kteří ovšem žijí v USA již cca 7 let. Dcera se tam vdala a syn oženil. Celou tu dobu za ně platíme "popelnice", protože se s místní radnicí nemůžeme domluvit na zrušení. Chtěli na nás doklad o tom že tam žijí, tak jsme přinesli okopírované ID karty (občanský průkaz v USA), ale to nestačilo, protože to byla kopie. Prý to musí být originál, přeložený do češtiny a ověřený. Připadá mi to naprostý Kocourkov a přehnaná byrokracie nějakého blbce, kterého udělali ůředníkem. Prosím o radu jak v této "kause" postupovat. Děkuji J. Rösler
Dobrý den,mám dotaz: rodiče vlastni chatu v nejmenované obci,plati obci poplatek za odvoz odpadu,ale obec jim odpad neodváží z důvodu,že firma která je najatá na svoz odpadu k nim nevyjede ani se tam údajně nemůže se sběrným vozem vytočit( jedná se o polní příjezdovou cestu k nemovitosti).Obec neurčila,kde mají rodiče odpad nosit.Prosím o radu,jak v této věci postupovat a v jaké vzdálenosti od nemovitosti sběrné místo(nádoby) má být určeno-umístěno.Děkuji předem za odpověď.
Dobrý den, já osobně bych se domluvila přímo s tou firmou, kam jsou schopni s autem dojet. Pokud s nimi nebude dohoda možná, obraťte se písemně na obec.
Mgr. Lucie Jindrová
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com