moje pravo k dceri-dedictvi - fórum

Kategorie: Občanské právo / Dědictví

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

moje pravo k dceri-dedictvi

jitka zakova, 18.11.2008 12:09:34

dodry den chci se zeptat byla udelana privatizace bytu mam dceru z prvniho manzelstvi dnes je ji16let od byvale tchzne jsem si vzala pujcu na zaplaceni bytu170880kcsmlouva zni pujcka se uzavira do doby dosazeni plnoletosti me dceri pujcka je bezurocna za techto podminek uzivatelkou bytove jednotky bude po celou dobu pujky dcera uzivani bytu dcerou bude po prechodu vl prava k bytu na manzele zajisteno vecnym bremenem. za 2-uzivatelkou bytove jednotky bude po celou dobu pujcky tedy ja veritele spolecne a nebo nektery z nich po dobu pujky neprevedou,nepronajmou, nezastaviani jinak nezatiziprikladne vecnym bremene, bytovou jednotku muj dotaz zni jeli tedy mozne zaplati me byvale tchÿni dluznou castku s tim ze nikdy ma dcera nebude uplatnovat naroky na byt dekuji

Re: moje pravo k dceri-dedictvi

Mgr. Oldřich Topka, 24.11.2008 08:49:39

Dobrý den, Vy máte ve smlouvě jasně stanoveno, že dceři máte zřídit k bytu věcné břemeno užívání, z toho vyplývá, že byste tuto povinnost měla dodržet a věcné právo ve prospěch dcery zřídit. Ale jinak k bytu nemá žádná majetková práva, tudíž není jasné, jaké nároky máte na mysli.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »