Nevyžádaný úvěr u Citibank - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Nevyžádaný úvěr u Citibank

Vanda Šorfová, 17.11.2008 10:47:43

Dobrý den,
před třemi lety jsem měla úvěr u Citibank, který jsem řádně doplatila. Úvěrovou kartu fyzicky nemám, protože v době úvěru mi zůstala v bankomatu (předpokládám, že byla vrácena Citibank). Před nedávnem mi otevřeli úvěr o který jsem nežádala a začali mi chodit výpisy. Vzhledem k tomu že jsem žádné peníze nevybírala a ani jinak úvěr nevyužila, byl zůstatek nulový a já v klidu. Minulý měsíc mi ovšem naúčtovali roční poplatek za vedení úvěru 2000,-Kč. Volala jsem na zákaznickou linku, aby zrušili smlouvu, že nebudu platit za něco, co jsem nechtěla. Pán na druhém konci mě ujistil, že se pokusí smlouvu zrušit a že mi zavolá. Nikdo se neozval a tento měsíc mi přišel výpis znovu na tu samou částku. Chtěla bych vědět, co vše musím udělat, aby konečně zrušili úvěr o který jsem nežádala.

Re: Nevyžádaný úvěr u Citibank

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 19.11.2008 17:02:35

Dobrý den,
měla byste si řádně přečíst podmínky původní smlouvy s Citybank vč. jejich obchodních podmínek, zda tam nemají ustanovení o obnově poskytovaného úvěru za určitých podmínek. Příp. s těmito listinami navštivte nějakého advokáta, aby se na ně podíval.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »