Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
DOobrý den.
Chtěla jsem se zeptat na vypořádání majetku při rozvodu.V době před vznikem manželství,jsme s nynějším manželem začali stavět půdní byt.Byt byl zkolaudován v květnu a v červenci jsme se brali.Jelikož jsem už nepracovala,tak si hypoteční úvěr na byt bral manžel a i na něj je vydané stavební povolení i koludační rozhodnutí.Ale nějaké peníze jsme již investovali na začátku výstavby v hotovosti,každý z vlastních úspor.V době kolaudace jsme už oba věděli,že se nám narodí miminko.Byt je tedy zkolaudován ,ale do dnešního dne není zapsán v katastru nemovitostí.Chci vědět jaký mám nárok na majetkové vypořádání,když nemáme předmanželskou smlouvu.Nebo jestli má nějaký nárok i naše nezletilá dcera?
Děkuji za odpověd.
Dobry den,
Rozvadim se. Ještě před manželstvím mi byl mym otcem darovan byt, v kterem jsem zila s manzelem v době trvani manzelstvi. V době manzelstvi jsme postavili rodinny dům, který byl mimojine financovan i 1 000 000 Kc za prodej meho darovaneho bytu. Mame SJM.
Zajimalo by me, zda v pripade prodeje rodinného domu a deleni ziskanych prostredku na polovic, ten muj investovany 1 000 000 Kc připadne mně ci se bude muset pulit?
DOBRÝ DEN ,CHTĚL JSEM SE ZEPTAT CO MÁM DĚLAT KDYŽ SE MANŽELKA ODSTĚHOVALA K MAMINCE A VZALA SI JEN VĚCI KTERÉ MĚLA ZA SVOBODNA ,NEVIM JESLTI DALA ŽÁDOST O ROZVOD NEBO NÉ , JEN ŽÍKÁ AŽ SE SROVNAJÍ DLUHY PAK SE BUDEM BAVIT ONÁS DVOU ,CO SE TYČE DLUHŮ JE TOHO DOST .KDYŽ SE ROZVEDEM TAK STÍM JDEM NAPŮL ALE PROČ TO MÁM VŠE PLATIT JÁ BRALI JSME TO JAKO MANŽELÉ CO MÁM DĚLAT, MÁM DÁT ŽÁDOST JÁ NEBO POČKAT CO SE BUDE DÍT ,DĚKUJI ZA ODPOVĚD.D
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com