Diskuze ke článku 'Exekuce na nepeněžité plnění – jednotlivé způsoby' - fórum

Zbyněk Bouda  |  06.11.2008  |  diskuze (4)
V předcházejícím článku jsme naznačili, že i rozhodnutí na nepeněžité plnění mohou být vykonána. Po několika obecných poznámkách jsme stručně popsali možnosti výkonu rozhodnutí vyklizením. Dnes se podíváme na zbývající způsoby výkonu rozhodnutí na nepeněžité plnění.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Exekuce

Andrea Prokopová, 29.07.2009 12:35:20

Dobrý den, jsem na MD a byl mi zablokován účet exekutorem, na který mi ovšem chodí peníze na malého a příteli výplata.Dlužím 18.000,-, už si vzali z účtu tak 3.500,-, zkrátka vše, co tam bylo.Dá se s nimi nějak domluvit?Chodí nám od tama peníze na nájem a na úvěr.A ani nevím, co je to za exekutora, vím jen to, že je to Brno-venkov.Můžete mi nějak poradit, prosím?Děkuji a přeji krásný den, Prokopová Andrea

banka a exekuce

Růžena Novotná, 15.01.2009 09:11:47

Dobry den, moc Vas prosim o odpoved, nemam se na koho obratit..mela jsem uver u KB,3mesice jsem nesplacela a tak jsem s bankou podepsala smlouvu v 7/2006, že budu splacet mesicne castku 2500kc a kdyz jednou nezaplatim,budu muset uhradit cely dluh v castce 62000kc.Po 9mesicich mi prisel dopis z exekucni kancelare, s tim, ze prevzala muj dluh od KB a mam ho okamzite uhradit..splacela jsem pravidelne, sla do KB, zavolali tam a vse se v pohode vyridilo. Ale dnes jsem volala na exekucni kancelar, ze castka je uz zaplacena a chci si to overit a bylo mi sdeleno, ze chybi doplatit jeste 15t a pak si mam zavolat a reknou mi, kolik jeste mam zaplatit, ze mi to ted sdelit nemohou!? Ale ja mam tu smlouvu podepsanou s KB na 62t o zadne exekuci ani jinych poplatcich tam neni ani slovo. Prosim mam pravdu nebo mi ani nemusi sdelovat, kolik vlastne mam zaplatit a za co, kdyz jsem splacela pracidelne?

exekuce na plat

vladan ondrak, 13.11.2008 13:37:32

prosim o radu.mam dvě exekučky na plat na kazdou 2200,muze se s exekutore domluvit že dva měsice by učetní strhavala polovinu,a potom zase jak to bylo?děkuji za odpověd

Re: exekuce na plat

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 13.11.2008 15:04:23

Dobrý den,
to těžko, není důvod, aby Vám vyhověl - navíc, exekuce je již nařízená a probíhá. Navíc, zaměstnavatel má povinnost strhávat tak, jak je uvedeno v příkazu. Zeptat se exekutora sice můžete, ale opravdu pochybuji, že vyhoví.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »