Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, jsem na MD a byl mi zablokován účet exekutorem, na který mi ovšem chodí peníze na malého a příteli výplata.Dlužím 18.000,-, už si vzali z účtu tak 3.500,-, zkrátka vše, co tam bylo.Dá se s nimi nějak domluvit?Chodí nám od tama peníze na nájem a na úvěr.A ani nevím, co je to za exekutora, vím jen to, že je to Brno-venkov.Můžete mi nějak poradit, prosím?Děkuji a přeji krásný den, Prokopová Andrea
Dobry den, moc Vas prosim o odpoved, nemam se na koho obratit..mela jsem uver u KB,3mesice jsem nesplacela a tak jsem s bankou podepsala smlouvu v 7/2006, že budu splacet mesicne castku 2500kc a kdyz jednou nezaplatim,budu muset uhradit cely dluh v castce 62000kc.Po 9mesicich mi prisel dopis z exekucni kancelare, s tim, ze prevzala muj dluh od KB a mam ho okamzite uhradit..splacela jsem pravidelne, sla do KB, zavolali tam a vse se v pohode vyridilo. Ale dnes jsem volala na exekucni kancelar, ze castka je uz zaplacena a chci si to overit a bylo mi sdeleno, ze chybi doplatit jeste 15t a pak si mam zavolat a reknou mi, kolik jeste mam zaplatit, ze mi to ted sdelit nemohou!? Ale ja mam tu smlouvu podepsanou s KB na 62t o zadne exekuci ani jinych poplatcich tam neni ani slovo. Prosim mam pravdu nebo mi ani nemusi sdelovat, kolik vlastne mam zaplatit a za co, kdyz jsem splacela pracidelne?
prosim o radu.mam dvě exekučky na plat na kazdou 2200,muze se s exekutore domluvit že dva měsice by učetní strhavala polovinu,a potom zase jak to bylo?děkuji za odpověd
Dobrý den,
to těžko, není důvod, aby Vám vyhověl - navíc, exekuce je již nařízená a probíhá. Navíc, zaměstnavatel má povinnost strhávat tak, jak je uvedeno v příkazu. Zeptat se exekutora sice můžete, ale opravdu pochybuji, že vyhoví.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com