Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
chtěl bych se informovat zda má moje přítelkyně ze zákona danou povinnost bydlet se zákonými zástupci ve společné domácnosti nebo zda má možnost volby. Mám totiž dojem že existuje přímo sociální podpora pro studenty, kteří bydlí sami nebo ve společné domácnosti s někým jiným.
Za odpověd předem děkuji
Červinka
Dobrý den mám dotaz ohledně ježdění na motocyklu bez řidičského průkazu.slyšel sem že prý když se jezdí na soukromem pozemku a ne na komunikaci že prý policie nemůže nic udělat je to pravda..........děkuji za odpověd
Dobrý den, zákon se v tomto ohledu vztahuje pouze na provoz na pozemních komunikacích, kterými jsou dálnice, silnice, místní komunikace a účelové komunikace. Ježdění někde na dvorku, na zahradě nebo jinde mimo uvedené "cesty", není zákonem o provozu na pozemních komunikacích upravováno.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com