Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, za 14 dní máme u soudu stání, kde se bude určovat výše alimentů na dceru(7 let). Chtěla bych jí uzavřít stavební spoření, ale můj "ještě manžel" tvrdí, že to chci udělat schválně, aby se mi zvýšily náklady na dceru a on bude muset platit víc. tak nevím, jestli to opravdu nebude před soudem tak vypadat, aby se vše neobrátilo proti mě, ale nyní nabízí spoření bez poplatku za uzavření, tak se mi to zdá výhodné, určitě to nedělám kvůli alimentům. Děkuji za radu.
spoření klidně uzavřít můžete a u soudu to nemusíte ve výčtu nakladů uvádět.Měla by jste si však uvědomit jakmile pošlete peníze na spoření Vaší dcery přestáváte o nich rozhodovat Vy sama,ale musíte mít k jejich využití souhlas otce jako druhého zákoného zástupce.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com