CPP ... pomoc. - fórum

Kategorie: Občanské právo / Pojištění

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Odmítnutí plnění - reklamace

Karel Skoupil, 11.01.2012 14:17:15

Dobrý den, prosím o radu.
Minulý rok v září mi bylo ukradeno pojištěné vozidlo. Vše jsem vyřídil, dodal požadované dokumenty a čekal na vyřízení. Po 3 měsících mi bylo pojišťovnou oznámeno, že vozidlo bylo silně podpojištěno a nic mi nedají a že ukončují šetření. Známý říkal, že se podpojišťuje když 1) vozidlo slouží pouze pro služební účely a musí být pojištěno, nebo 2) když při uzavírání pojistky nepočítám s výplatou pojistného. Ani jedno nesplňuji.
Chci podat reklamaci, mohl by mi někdo pomoci s její formulací?
Děkuji

CPP ... pomoc.

Jaromír Hájek, 07.11.2008 10:02:06

Dobry den. Mam problem s pojistovnou. Jiz rok s nimi nemam nic spolecneho -odstoupil jsem od smlouvy. Dnes mi prisel dopis do vlastnich rukou s hlavickou UHRADA SMLUVNI POKUTY - URGENTNI VYZVA, ze jim dluzim pokutu 10 000,- za to ze vcas neplatim pojistne. Jak jsem jiz napsal, pojistka je rok zrusena. Kdyz nezaplatim, budou vymahat pravni cestou 30 000,-. Po dobu pojisteni je vse zaplaceno. Podminka byla upsat se na rok. Odstoupil jsem drive nez za rok a zbytek do toho celeho roku jsem doplatil. Predem dekuji za odpovedi.

Re: CPP ... pomoc.

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 07.11.2008 10:04:22

Dobrý den,
stejně jako v jiných případech nelze na tento Váš dotaz odpovědět, protože neznám smlouvu a další konkrétní detaily celé věci.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »