Na koho se obrátit s pomocí ? - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Na koho se obrátit s pomocí ?

Komárková D., 06.11.2008 14:02:24

Dobrý den. Chtěla bych poprosit o radu za kým jít. Jestli k právníkovi nebo na soud.Jestli se taková pomoc platí a co by mě přibližně stála ? Kvůli dětem se rozvádět nechci, neměla bych s nimi kam jít. Mám 2 malé děti a jiný příjem než mateřskou nemám, manžel mi peníze nedává. Manžel měl před manželstvím dluhy, které mi zatajil a teď se o nich dovídám od různých exekutorů, kteří zabavují majetek můj i společný.
Znojemský exekutor Procházka, který majetek zabavil má pozastavenou činnost,kvůli zpronevěřeným penězům, přesto majetek sepsal. Je taková exekuce možná ? Manžel má platit 35.000,- , dali jsme mu 10.000 a když jsem byla doplatit zbytek, tak jsem se to dozvěděla. Peníze jsme použili na splacení jiné exekuce a teď čekáme, co bude dál.
Děkuji za odpověď.

Re: Na koho se obrátit s pomocí ?

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 07.11.2008 16:22:37

Dobrý den,
a na co se ptáte? Nepoložila jste dotaz ...

Re: Na koho se obrátit s pomocí ?

Komárková D., 07.11.2008 18:09:15

Chtěla bych vědět, jestli je ta exekuce platná, když má exekutor pozastavenou činnost. Chápu, že se sice zaplatit musí, ale dalo by se "ušetřit" alespoň za náklady exekutora ?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »