Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den
Tato firma je pořád vedená na rejstříku, ale oficialne jednatel oznámil konec chodu firmy,tedy byli všici vyhozeni s nárokem na odstupné. Výplatu za 9/08 a 10/08+ odstupné nebyli vyplaceny. tato firma ani nehodlá zaplatit vyplaty ,sice jsme obdrzeli pásky ale peníze na ucet nedorazili. výplatní termín je 10 dne v měsíci , a splatnost je udajne do konce mesíce . nevím zda se pocíta lhůta na podání žádosti na insolvenci od data splatnosti? nebo zda stačí když jednatel společnosti zajde podepsat na úřad práce prohlašení o upadku, a tedy budu moci žádat o vyplacení mzdy u úřadu práce? Dále se ptám jestli úřad vyplatí i odstupné nebo jen 2 výplaty? prosím poradte kam se mám obráti s poradenstvím ohledně insolvence v Brně? dostal jsem se díky tomu do tíživé situace a to že možná příjdu o byt. nevím si už rady jak se co nejdříve dostat k výplatě o odstupné mě ani tak nejde. děkuji za radu
Odpověď jste již dostal. Příště respektujte pravidla diskuzí a nevkládejte stejný dotaz opakovaně!
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com