nevyplacena mzda a naroky na odstupne - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Mzdy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

nevyplacena mzda a naroky na odstupne

martin loub, 05.11.2008 21:57:04

Dobrý den
Tato firma je pořád vedená na rejstříku, ale oficialne jednatel oznámil konec chodu firmy,tedy byli všici vyhozeni s nárokem na odstupné. Výplatu za 9/08 a 10/08+ odstupné nebyli vyplaceny. tato firma ani nehodlá zaplatit vyplaty ,sice jsme obdrzeli pásky ale peníze na ucet nedorazili. výplatní termín je 10 dne v měsíci , a splatnost je udajne do konce mesíce . nevím zda se pocíta lhůta na podání žádosti na insolvenci od data splatnosti? nebo zda stačí když jednatel společnosti zajde podepsat na úřad práce prohlašení o upadku, a tedy budu moci žádat o vyplacení mzdy u úřadu práce? Dále se ptám jestli úřad vyplatí i odstupné nebo jen 2 výplaty? prosím poradte kam se mám obráti s poradenstvím ohledně insolvence v Brně? dostal jsem se díky tomu do tíživé situace a to že možná příjdu o byt. nevím si už rady jak se co nejdříve dostat k výplatě o odstupné mě ani tak nejde. děkuji za radu

Re: nevyplacena mzda a naroky na odstupne

Mgr. Oldřich Topka, 06.11.2008 13:13:48

Odpověď jste již dostal. Příště respektujte pravidla diskuzí a nevkládejte stejný dotaz opakovaně!

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »