Odpovědnost za škodu - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Odpovědnost za škodu

Andrea Benešová, 05.11.2008 13:37:36

Dobrý den, chci se zeptet na to, jak mám postupovat v případě, že mi nezletilá osoba mých známých zničila úplně nový mobilmí telefon. Nabídli mi opravu, poté sdělili, že oprava nelze a odkázalo mě na svou pojišťovnu,kde mají sjednané pojištění odpovědnosti za škodu. Pojišťovna po mě chce doklady o koupi, ale telefon jsem dostala ke smlouvě s operátorem, kde jsem se zavázala platit 2 roky vyšší paušál bewz možnosti výpovědi.Samozřejmě operátor mi potvrzení o ceně telefonu nevydá. Nemám tedy nic a chtěla bych vědět, zda se mohu nějak bránit. Známí škodu nepopírají, pojišťovně škodu nahlásili tak, jak se stala, ale tímto to uvízlo na mrtvém bodě a mně se nechce s takovým jednáním smířit. Děkuji Benešová

Re: Odpovědnost za škodu

Mgr. Oldřich Topka, 24.11.2008 14:06:51

Dobrý den, pojišťovna potřebuje podklady pro vyčíslení škody, pokud je nemá k dispozici, pak nemůže vypočítat plnění a vyplatit ho. Ovšem dalo by vycházet z obvyklé ceny přístroje, která by měla být běžně dostupná. Kontaktujte pojišťovnu, sdělte ji, že operátor odmítá vydat potvrzení a dotažte se, zda-li by byli ochotni akceptovat jiné řešení, eventuálně se spojte s právním oddělením pojišťovny.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »