Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Jsem studentka VŠ (prezencní studium) obas si neco prividelvám na prikazni smlouvu. Můj výdělek se bohybuje do 15 000/rok. U zaměstnavatele jsem podepsala prohlášení o tom, ze vím, ze výdělek je nezdanený. Musím tedy tyto vydělky zdanit? Odvadet ZP a SP? Musim podavat daňové priznání?
Dobrý den, dotazy ohledně daní směřujte do poradny o daních nebo na finanční úřad. Tohle není daňová poradna.
Na podnikání při studiu (nejde o zaměstnání, ale o samostatně výdělečnou činnost) se hledí jako na vedlejší činnost, řada postupů je zde o něco jednodušší, ale pojistné povinnosti vznikají (i přesto, že ZP platí stát). Je možné, že při celkovém příjmu, o kterém píšete, nebude muset pojistné odvádět, ale vše si řádně ověřte na zdravotní pojišťovně a na OSSZ.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com