Diskuze ke článku 'Kdo jedná za právnickou osobu?' - fórum

redakce  |  02.09.2002  |  diskuze (5)
Kromě fyzických osob mají způsobilost k právům a povinnostem i osoby právnické. Jednat za ně jejich jménem však logicky mohou zase jet fyzické osoby. Kdo je k takovému jednání oprávněn naleznete v tomto článku.

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Zastupování

Libor Kotek, 04.09.2007 19:48:27

Dobrý den,
mám rodinného přítele, který by se chtěl prosadit v modelingovém světě ( focení, přehlídky apod) a požádal mne zda bych ho nezastupoval v agenturách. A já ted nevím jaký typ smlouvy nebo dohody bychom měli my s přítelem mezi sebou zvolit. Chtěli bychom, abych jednal s agenturami výhradně já. Přítel by jen ´odpracoval´ domluvené akce.Nepřišel by s agenturami vubec do styku.
Děkuji moc
Steallymail@seznam.cz

Vyzvednuti ridicskeho prukazu

Lubos, 20.05.2004 09:32:52

Protoze jsem byl nahle pracovne vyslan do zahranici, nejsem schopen si vyzvednout ridicsky prukaz osobne. Existuje nejaka moznost abych mohl k vyzvednuti zplnomocnit napriklad clena rodiny.
Diky moc.
Lubos

Re: Vyzvednuti ridicskeho prukazu

Marcela, 02.01.2007 20:37:46

Je nejaka lhuta na vyzvednuti ridicskeho prukazu?jestli jo tak jaka?dkyz si ho nevyzvednu musim ho po nejake dobe delat znova?Dekuji moc za odpoved Marcela

jednatel - statutární zástupce

mila kupka, 23.02.2003 13:09:08

Mohu být statutárním zástupcem - jednatelem společnosti ve vícero společnostech?(s.r.o. + NNO + sdružení dle §20f

plna moc

Ludmila, 29.10.2002 11:55:44

Jsem majitelkou domu. Chtela bych dat moc svemu otci po dobu 5 let, aby mohl tento dum pronajimat - pouze pronajimat a komunikovat s najemniky.
Prosim muzete mi poslat jednoduchy model takoveho dokumentu?
dekuji
ludmila Flores
.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »