Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
mám rodinného přítele, který by se chtěl prosadit v modelingovém světě ( focení, přehlídky apod) a požádal mne zda bych ho nezastupoval v agenturách. A já ted nevím jaký typ smlouvy nebo dohody bychom měli my s přítelem mezi sebou zvolit. Chtěli bychom, abych jednal s agenturami výhradně já. Přítel by jen ´odpracoval´ domluvené akce.Nepřišel by s agenturami vubec do styku.
Děkuji moc
Steallymail@seznam.cz
Protoze jsem byl nahle pracovne vyslan do zahranici, nejsem schopen si vyzvednout ridicsky prukaz osobne. Existuje nejaka moznost abych mohl k vyzvednuti zplnomocnit napriklad clena rodiny.
Diky moc.
Lubos
Je nejaka lhuta na vyzvednuti ridicskeho prukazu?jestli jo tak jaka?dkyz si ho nevyzvednu musim ho po nejake dobe delat znova?Dekuji moc za odpoved Marcela
Mohu být statutárním zástupcem - jednatelem společnosti ve vícero společnostech?(s.r.o. + NNO + sdružení dle §20f
Jsem majitelkou domu. Chtela bych dat moc svemu otci po dobu 5 let, aby mohl tento dum pronajimat - pouze pronajimat a komunikovat s najemniky.
Prosim muzete mi poslat jednoduchy model takoveho dokumentu?
dekuji
ludmila Flores
.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com