Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den. Pracuji jako strážník a v naší "branži"jsou bohužel běžné stížnosti od občanů na postup strážníků. Přijde-li však nějaká stížnost na můj postup, nadřízený mě s ní sice seznámí, ovšem své vyjádření k ní musím psát tak, jako bych o ní nevěděl, resp. smím se vyjádřit pouze v tom smyslu, jak jsem řešil daný přestupek a proč. Na různá nesmyslná nařčení a a lehce vyvratitelná tvrzení přestupce nesmím reagovat.Zdá se mi to ponižující, když už si musím obhajovat, proč jsem ten který přestupek řešil. Skutečně by zaměstnavatel něco porušil, kdyby mě oficiálně se stížností seznámil a já bych na ni mohl reagovat?
Dobrý den, žádný konkrétní předpis o řešení stížností v současné době neexistuje. Postup při řešení podnětů tak záleží hlavně na interní úpravě jednotlivých institucí. Z čeho vychází postup Vašich nadřízených není zřejmé, na to se jich musíte dotázat sám. Možnost vyjádřit se ke stížnosti na Vaši osobu by podle mě ničemu neodporovala.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com