Prosím o radu. - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Drobná oprava zvonku

Kamila Prušková, 11.11.2008 08:18:05

Dobrý den.Prosím o radu.Volala jsem pronajímateli bytu ve kterém bydlím,že mi nezvoní zvonek u vchodových dveří do domu ani u dveří do bytu,prosila jsem o zajištění opravy(zvonek již špatně fungoval při mém nastěhování).Pronajímatel mi zdělil,že je to drobná oprava a podle občanského zákonníku si tuto opravu musím zajistit a zaplatit na vlastní náklady.Jedná pronajímatel bytu správně?Děkuji Prušková Kamila

Re: Drobná oprava zvonku

Mgr. Oldřich Topka, 24.11.2008 16:04:55

Dobrý den, oprava a údržba zvonku je na nájemci, pronajímatel jednal správně.

Prosím o radu.

Michal Kulíšek, 02.11.2008 08:00:15

Dobrý den. Chtěl bych se zeptat na to zda-li jednatel exekutorského úřadu popřípadě i exekutor může lepit výzvu s konkrétní záležitostí (nejedná se o exekuci), týkající se Mé osoby na dveře činžovního domu ( nikoliv bytu), kde si to může přečíst kterákoliv třetí osoba a tím i dle mého šíření osobních informací. Na jejichž základě mohou vzniknout pomluvy atd... Pokud nesmí, tak co vše tím porušil? A zda-li ho za to mohu žalovat či nikoliv ?

Re: Prosím o radu.

Mgr. Oldřich Topka, 24.11.2008 16:03:14

Na tohle jste již odpověď dostali jinde. Podobný příspěvek jste proti pravidlům vložili opakovaně, takže si odpověď vyhledejte.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »