Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, minulý měsíc jsem koupila byt do osobního vlastnictví. Nastěhovala jsem se a začala vyřizovat všechny záležitosti, přepisovat energie apod. Přitom jsem zjistila, že majitelka má všude dluhy, a to i na poplatcích za byt, tzn. za teplo, vodu, fond oprav. Mají nám měnit okna, na která však její vinou není naspořeno, současně se dům celý revitalizuje. Chci se zeptat, zda se s tím dá něco dělat, je možné, že budou nájemníci chtít, abych dluhy za ní uhradila, ačkoli s nimi nemám nic společného? Máme obavy, jelikož jsme si byt pořídili na hypotéku a příjmy nám stačí akorát na její hrazení a ostatní životní náklady. Dluhy, které paní nadělala, si nemohu dovolit uhradit. Dá se z takové koupě ještě vycouvat? Nevím ale, kam bychom šli, protože původní byt jsme již vrátili městu. Nevíme si rady. Děkuji.
Dobrý večer.Chtěla bych se zeptat,město prodává byty.O byt bychom měli zájem,ale napadlo nás jestli by nejdříve nebyla možná výměna bytu se sousedkou a koupit její byt.Jelikož je větších rozzměrů.Děkuji za odpověď
Tak to vám neporadím, obraťte se ale na příslušné bytové družstvo, které obecní byty spravuje. Zde by vám měli potřebné informace poskytnout.
Dobrý den,
chtěla bych požádat o radu - budeme odkupovat byt od města do osob.vlastnictví. Chtěla bych vědět, jestli kupní smlouva a všechny dokumenty musí být psané na oba manžele. Mám ochrnutého manžela a vyřizování všech dokumentů s manželem by pro mne byl problém, proto bych chtěla byt napsat na sebe a vše vyřídit sama.Předem děkuji za odpověď. OH
Ano, na oba manžely.
I když je dekret pouze na moje jméno? Byt jsem měla už za svobodna, děkuji.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com