Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, chci se zeptat, u nejmenované firmy jsem pracovala na plný úvazek od 15.8.2005 do 31.8.2008. Předtím jsem studovala vysokou skolu a potom ,1.9.2008, jsem nastoupila u jiné firmy. Od dané firmy jsem obdrzela evidencní list důchodového pojistění jen za rok 2007.Mám si žádat jestě za okolní zbylé měsíce?Ale v roce 2006 asi jeste nebyl ze?Dekuji s pozdravem Mgr. Procházková
Dobrý den, evidenční list důchodového pojištění musí zaměstnavatel vydat zaměstnanci každý rok. Takže za předchozí roky Vám je měl vydat a nyní by Vám tak měl vystavit ELDP jen za poslední rok trvání PP. Evidenční list při skončení PP se má vyplnit do jednoho měsíce po konečném vyúčtování příjmů, ale to už je otázka spíše pro účetní.
Zajímalo by me co mám zádát po zamestnavateli za listiny. Dostala jsem zápoctový list, důchodový list poslední výplatu a stravenky. Co mám prosím jeste dostat?Dekuji
Dnes již neplatí pojem zápočtový list, ale potvrzení o zaměstnání. Ale jinak je vše v pořádku.
Vydává se ještě posudek o pracovní činnosti, ale pouze v případě, že o něj zaměstnanec požádá.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com