Kategorie: Obchodní právo / Internet
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
Mám tento právní problém:
Měl jsem účet u www.paypal.com a oni (jejich systém) mi ho zablokoval kvůli údajné podezřelé transakci. nejsem si žádné vědom, ale to mě tolik nemrzí jako to že oni mi ten účet zablokují a nedovolí ho smazat. Takto mají mé osobní údaje včetně infomrací o bankovním účtu (kreditní karta) a já to nemohu ovlivnit. Nelze nijak rozvázat smlouvu ani zažádat o smazání účtu.? Psal jsem jim a píší že prostě v tomto stavu účet nemažou jako doklad oale je permanentně blokovaný.
Chtěl bych se vás zeptat jestli je to legální aby drželi mé informace proti mé vůli (nebo na jak dlouho v tomto případě). nemohu se nějak bránit? co jim napsat?
Děkuji předem mnohokrát
"We have reviewed your account and it shows that we have decided to end our
business relationship while minimizing disruption to your business.
However, the account will just stay limited and the information in the
account cannot be removed or deleted as an evidence of such case"
Dobrý den, zřídil jste si účet u zahraniční společnosti a podle práva cizího státu. Tato poradna se však zabývá jen českým právem.
Takže si projděte podmínky, které jste při registraci účtu odsouhlasil. Svévolně k tomu jistě nepřistoupili, z Vaší strany muselo dojít k nějakému porušení jejich pravidel.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com