Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den, chtela jsem se zeptat jestli mam stejne pravo na odkoupeni statniho bytu ktery jde do privatizace, jako moje matka na niz je statni byt napsan. V tom byte jsem vyrostla a i kdyz tam jiz nejakou dobu nebydlim, mam tam stale trvale bydliste. Je mozne aby ten byt odkoupila a pak ho treba nasledne prodala bez meho souhlasu? Dekuji za odpoved.
Dobrý den,
právo na koupi bytu mají v prvé řadě současní nájemci bytů, kterým Vy nejste. Na byt nemáte žádné právo a jestliže ho matka koupí, rozhodně se Vás nemusí ptát na to, zda ho může prodat. To by byla pouze její věc.
Dekuji za moc za odpoved, jeste jsem se chtela zeptat, jestli me muze mama sama odhlasit nebo jestli se musim z bytu odhlasit ja a kam se pak muzu prihlasit k trvalemu pobytu, pokud nemam vlastni bydleni.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com