Žádost o radu 2 (pokračování) - fórum

Kategorie: Občanské právo / Nemovitosti

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Žádost o radu 2 (pokračování)

Edita Hejlíková, 29.10.2008 16:22:13

Navíc jsem právě z této hrůzy nezvládla svoji psychiku a až do 3.11. jsem v pracovní neschopnosti, a výsledek na mojí výplatní pásce je opravdu žalostný. Víte, pracuji týdně s milionem korun, velmi se snažím udržet si zdravou mysl, už jen kvůli dceři, která je dobrá studentka, ale jde to jen ztěžka, když nyní vím, že jsme bezdomovci. Jenom mi prosím poraďte, co mám udělat. Má alespoň dcera nárok na byt, když je tam tak dlouho hlášená? Dá se s tím vším vůbec něco dělat? Majitel se totiž domnívá, že je dcera odhlášená, nevím, zda mu mám oznámit skutečnost, protože se bojím, že bych další nátlaky již nezvládla. Děkuji.... Hejlíková

Re: Žádost o radu 2 (pokračování)

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 29.10.2008 16:27:49

Tyto skutečnosti jsou (jak jsem již uvedla) nepodstatné. Navíc, údaj o trvalém bydlišti nezakládá žádné právo byt užívat. Má pouze evidenční charakter. Nicméně, nevím nic o uzavřených smlouvách, proto doporučuji navštívit advokáta a smlouvy mu předložit, zda je vše v pořádku nebo pronajímatel porušil zákon např. tím, že smlouvu prodloužil jen o 6 měsíců.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »