Nesouhlas s rozvodem - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

nepotvrzené nabytí právní moci na rozhodnutí

Diana Divišová, 26.01.2009 08:56:27

Dobrý den,podala jsem žádost o rozvod.Kvůli nezletilému dítěti jsme již stání měli.Přišel rozsudek , ve kterém je chybný údaj v mém křestním jméně.Po zavolání k soudu, jak postupovat, jsem rozsudek poslala zpět,aby mi vyhotovili nový.Manžel to odmítl a nechce si nechat ani potvrdit nyábytí právní moci.Když já vše splním a on nebude mít ke stání opravený rozsudek s rázítkam nabytí právní moci, mohou nás i přes to rozvést?Dělá vše pro, aby nás nerozvedli.Děkuji.Diana

Nesouhlas s rozvodem

Martina, 22.01.2009 10:14:35

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat,zda se manžel může nechat rozvést i přesto,že s tím nesouhlasím. Máme byt ve společném vlastnictví a 11 letého syna. Manžel je živnostník a já bohužel momentálně nezaměstnaná.
Děkuji za odpověď.
Martina

Re: Nesouhlas s rozvodem

Petr Petr, 24.01.2009 10:43:53

Na vašem souhlasu nezávisí, neboť o rozvodu manželství může rozhodnout soud i na návrh jednoho z manželů. Tzn. že pokud bude chtít návrh na rozvod manžel podat nic s tím nenaděláte.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »