Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Hezký den,
mám na vás jen jeden drobný dotaz z pracovního práva.
Od 1.9. nastoupil v naší organizaci (státní organizace) nový ředitel a protože se mu (a jeho oblíbeným) nelíbí má práce v oblasti výpočetní techniky, ale nic proti mě nemají (navržený systém VT je již několik let funkční), chce mne tvrdě potrestat za období před jeho nástupem do funkce za jednu horší aplikaci.
Převzal jsem od dodavatele méně kvalitní program kamerové aplikace. Protože se ani mě nezdál dostatečně dobrý, navrhl jsem nové řešení, které dnes splňuje všechny parametry a není k němu jediná připomínka. Bohužel se nepodařilo programy zprovoznit do jeho nástupu. Nové řešení je plně funkční cca od 1.10., tedy měsíc po jeho nástupu.
Tady dotaz, má právo mne tvrdě postihovat za období před jeho nástupem, když dnes již je vše v plně funkční?
Předem Vám děkuji za stručnou odpověď.
S pozdravem
ing. Libor Lehký
Dobrý den, nastoupil do funkce, kde má na starosti mimo jiné i řešení pracovněprávních záležitostí. Převzal tedy tuto agendu tak jak je, a to i včetně věcí, která se staly nebo mohly stát i před jeho nástupem.
To, že by se mělo jednat o vykonstruované pochybení, je již něco jiného. Tomu byste se pak mohl bránit právní cestou.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com