Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Podepsala jsem před léty uvěrovou sml, manžel to splácel doposud jsem něměla infromace o této záležitosti, rovněž o mne pečoval neboť jsem invalidní nyní je ve vazbě a me přišel platební rozkaz velmi mne to překvapilo. Dnes jsem osamocena bez pomoci bez vedlejšího příjmu bez jmění v dluzích a nemám zčeho zplácet, nevím co činit. Lze mne odebrat invalidní důchod to jej můj jediný příjem na obživu. Nikdy jsem nebyla v žádném sporu.Ann
Když ve smlouvě o úvěru neni uvedeno revolvingová,můžou mi poslat po spacení úvěru tu samou částku opět na účet?Je to jen smlouva o úvěr uzavřená v souladu s ust.§497 a násl.zákona č.513/1991 Sb.,obchodního zákoníku,ve znění pozdějších předpisů.Je tam uvedeno jen to,že je věřitel oprávněn poskytnout dlužníkovy nový úvěr a to i opakovaně.Ale to bych si o něj přece musela znovu požádat,nebo ne?Děkuji za pomoc.
Kdosi použil mé rodné číslo k poskytnutí úvěru.Ale ve smlouvě nesouhlasí údaje s mým Občanským průkazem.Souhlasí jen rodné číslo.Díky tomu mi úvěrová společnost nechce vydat fakturu,kterou po mě vyžaduje Policie ČR,abych mohl podat trestní oznámení na neznámého pachatele.Ale podle rodného čísla jsem v registru společnosti veden já,jako dlužník.A je to půl roku,co mi bylo sděleno,že právníci společnosti provedou šetření,a seznámí mě s výsledky šetření.Od té doby se mi nikdo neozval.Děkuji za odpověď Veber V
Nenechejte se odradit. Policie je povinna ze zákona přijmout každé oznámení a navíc policejní orgán si pak může v rámci prověřování celé věci předmětnou fakturu vyžádat u dané společnosti sám (§ 8 odst. 1 tr. řádu). Zajděte tedy na příslušné policejní oddělení a zde podejte trestní oznámení na NP (bude se jednat o tr. čin podvod, příp. poškozování cizích práv).
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com