Platnost výpovědi? - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Platnost výpovědi?

Pavel Krupka, 24.10.2008 18:53:46

DOBRÝ Den-Můj problém tkví v tom,před měsícem jsem podal výpověď z prac.poměru§50+2měsíční výpověď,dnes nás zaměsnavatel informoval,že končí podnikání,pro další dny jsou nám brány firmy zavřeny,ostatní dostali výpoveďi dohodou+odstupné,pro mne prý platí výpoveď,kterou jsem dal já,není mi jasné,jak mám pracovat ještě měsíc,když firma bude zavřená a zdali je má výpověď platná?Moc děkuji za odpověď.

Re: Platnost výpovědi?

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 27.10.2008 10:15:54

Dobrý den,
výpověď samozřejmě platná je - fakt, že pro Vás zaměstnavatel nemá práci ale neznamená, že Vás ještě po dobu trvání prac. poměru nebude platit. Mzda Vám náleží až do doby skončení PP dle výpovědi.

Re: Platnost výpovědi?

Pavel Krupka, 27.10.2008 13:09:56

Dobrý den,děkuji za odpověď,nevím jak bude platit a hlavně z čeho,podnikání ukončil z důvodu krachu firmy,banka zabavila všechen majetek z důvodu neplacení hypotéky,je reálné,že bych něco dostal-bez práce?

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »