prosím poraďtě... zamezují mi k přístupu k mému majetku - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

prosím poraďtě... zamezují mi k přístupu k mému majetku

Vendula Zhořová, 23.10.2008 13:45:35

Dobrý den. Před rokem jsem odešla od přítele a dům kde jsme bydleli jsem prodala jeho nynější manželce. V době našeho soužití jsem si vzala úvěr na koupi krbové vložky. Při rozchodu jsme se dohodli že úvěr necháme jak je a on mi bude na účet ze kterého se splátka stráhá každý měsíc danou částku posílat. Bohužel nastalo to,že mi peníze neposílá a úvěr jsem tak nucena splácet já. Zbývá tam doplatek 10.000,-kč a krbová vložka je u něho v domě. Nevím jak mám postupovat pro to, abych si ji tedy mohla odvést a prodat ji, abych tím mohla uhradit zbytek doplatku. Předpokládám že mě do domu nepustí. Bojím se toho že úvěr budu nucena doplatit ze svých peněz a krbová vlažka zůstane jemu. Jsem v celku bezradná, prosím poraďte mi. Poslala jsem mu email s žádostí o jednorázové uhrazení zbylé částky nebo zaslání termínu kdy si pro ni mohu přijet. Neodpovídá, naprosto se mnou nekomunikuje a obávám se že se bude bránit tomu abych si ji odvezla. Nevím co teď. Děkuji za odpověď

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »