Dotaz - fórum

Kategorie: Občanské právo / Různé

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

Je e-mail pravni dokument

Pavel Bures, 23.10.2008 09:50:46

Dobry den,
provozuji pension a stala se mi nemila vec.Vzal jsem rezervaci e-mailem na Silvestra , vse jsem potencionalnimu hostu potvrdil,ale z technickeho duvodu jsem mu musel oznamit opet e-mailem zruseni rezervace 2 mesice pred nastupem.Host nyni po me zada nahradu.Ja jsem od neho zadnou zalohu nevybral.
Dekuju za odpoved Pavel Bures

Re: Je e-mail pravni dokument

Mgr. Lucie Jindrová, advokát, 23.10.2008 11:13:59

Dobrý den,
ten host by musel prokázat, že mu tímto vznikla nějaká škoda a tuto škodu vyčíslit v penězích. Bude tedy potřebovat znalecký posudek a žalovat Vás u soudu - nicméně, opravdu však velmi pochybuji, že by mohl být úspěšný. Dva měsíce před termínem však osobně pokládám za dostatečné.

Dotaz

František Štípský, 23.10.2008 08:39:57

Dobrý den,prosím o odpověd na moji otázku.
Mám zrušené tvalé bydliště vlastníkem domu a trvalé bydliště mi bylo zřízeno na obci.Vlastním,ale lyžařský areál,kde se nachází budova technického zázemí.Takto je zapsána na LV.Budova má číslo popisné,já zde bydlím a chci se zeptat zde je možné zde zřídit trvalé bydliště.Obecní úřad má taky jen číslo popisné a není to objekt určený k bydlení tak jako budova tech. zázemí.
Děkuji

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »