Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
dobry den.chtěla jsem se zeptat.v roce 2005 jsem byla mandantka v zeptru.moje znama si chtěla koupit přistroj na čištěni vzduchu byla na mateřske tak se smlouva psala na jejiho druha se kterym žila na společne adrese.brala na home credit veškere informace co jsem potřebovala vedet mi nahlasila ja to napsala/pouze připravila/ a smlouvu vzala domu ze za pritelem musi zajit do nemocnice aby ji podepsal.podepsanou smlouvu a občansky prukaz jeho mi pak donesla a ja tu žadost u home creditu telefonicky nahlasila ti ji schvalili a ja ji odevzdala na zeptru.v patek6.3.mi volala policie že projednava kdo tu smlouvu podepsal.řekla jsem pravdu že pani si ji vzala domu a donesla mi ji podepsanou i s občankou jejiho přitele na ktereho to bylo psane.nevim co se děje ale zřejmně to asi neplati nebo nevim co nic vic mi neřekli.dotaz je mužu s toho něco mit ja že mi donesla podepsanou smlouvu přitelem?odepište prosim na email děkuji Jana
Zdravím, jsem na mateřské dovolené, mám účet u české spořitelny vedený na mé jméno a chodí tam manželova výplata. Přes internetové bankovnictví mi byla nabídnuta předschválená půjčka ve výši 300 000,- neptali se mě ani na výši přijmu ani na to zda pracuji, pouze jsem potvrdila že mám o půjčku zájem a peníze mi převedli na účet, mám tam i pojištění proti neschopnosti splacet a proti ztrátě zaměstnání. Chtěla jsem se zeptat, zda jsem se dopustila úvěrového podvodu i když jsem neuváděla žádné informace ohledně zaměstnání ani jsem nedokládala žádné potvrzení o výši příjmů a v případě neschopnosti splácet ať už z důvodu rozvodu, či jiných problémů, hrozí mi nějaká sankce a mohu využít možnosti toho pojištění proti neschopnosti splácet a ztrátě zaměstnání? půjčka je vedena u české spořitelny. Předem děkuji za odpověď
prosím odpověď mailovou adresu Lendulkak@centrum.cz
Dobrý den,
syn se dostal do hrozné situace. Je mu 21 let a zmanipuloval ho 43-letý muž k tomu, aby si pro něj vzal na sebe 2 půjčky v celkové výši 200000,- a leasing na auto - zde se po 48 měsících splácení vyšplhá cena tohoto auta na bezmála 300000,-. Zpočátku splácel, ale nyní přestal. Bojím se, aby mi do bytu nepřišla exekuce, takže dlužné splátky i s úroky a poplatky za upomenutí jsem zaplatila. Onen muž neustále tvrdí, že závazky převezme, ale po pár měsících už spíš věřím tomu, že jsou to jen bohapusté řeči. Co mohu udělat pro to, aby tyto závazky převzal na sebe? Je možné s ním sepsat nějakou smlouvu o převzetí závazků z těchto půjček a směnku, která by byla splatná v momentě, kdy by se spozdil byť jen o den se splátkou?? Již jsem zaplatila přes 30000,-!!! Syn začal teprve tento měsíc pracovat a na to, aby za něj splácel prostě nemá. Mě také brzy dojdou úspory a bojím se co bude následovat. Prosím pomozte mi.
Dobrý den,
tak v tomhle Vám moc nepomohu. Syn se k něčemu zavázal a je tak povinen dluh platit. Věřte tomu, že onen muž na sebe rozhodně žádné závazky nepřevezme a donutit ho k tomu nemůžete. Musel by sám dobrovolně se dohodnout s bankou, zda přistoupí na změnu dlužníka. Je však na vás, jestli chcete platit za syna, což rozhodně nemusíte. O úvěrový podvod syna se nejedná.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com