Kategorie: Pracovní právo / Mzdy
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, pracovala jsem několik let u pojišťovací společnosti na centrále v Praze.Poté jsem odešla na rodičovskou dovolenou a odstěhovala se mimo Prahu.Po návratu z RD se mnou zaměstnavatel rozvázal prac.poměr dohodou z organizač. důvodů s odstupným. Nyní jsem přihlášena na úřadu práce, ale dostala jsem nabídku abych opět pracovala pro stejného zaměstnavatele, ale na pobočce i na jiné pozici v místě svého trv.bydliště. Tato pobočka nespadá pod centrálu v Praze.
Dotaz: Pokud nastoupím musím zaměstnavateli vrátit zpět vyplacené odstupné?
Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den,
záleží na tom, po jaké době od skončení zaměstnání byste prac. poměr začala znovu vykonávat. Pokud by to bylo dříve, než uplyne počet měsíců, který bude roven násobkům odstupného, musela byste tuto poměrnou část vrátit. Tedy, jestliže jste dostala trojnásobek průměrného měs. výdělku, tak je třeba nastoupit až po uplynutí těchto 3 měsíců.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com