maturitní vysvědčení - fórum

Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

maturitní vysvědčení

Petra Kysilková, 13.10.2008 17:56:16

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli mě nemůže někdo zaměstnat kvůli známkám na maturitním vysvědčení.
Děkuji Petra

Re: maturitní vysvědčení

Petr Petr, 13.10.2008 19:04:41

Tak to vám opravdu nepovím, to záleží přímo na zaměstnavateli. Myslíte, že někdo bude hodnotit váš prospěch.....

Petra Kysilková, 13.10.2008 19:35:17

Dobrý večer, děkuji Vám za odpověď. Právě ,že ho asi hodnotí....mě to také překvapilo,nikdy jsem s tím problém neměla..až teď...Už 11 let pracuji a mám praxi......chtějí po mě i posudky od bývalých zaměstnavatelů....problém je,že některé firmy už ani neexistují...Takže nejlépe asi bude najít si jiné zaměstnání.......že??.....děkuji Petra

Karel Dlouhý, 13.10.2008 19:30:08

Pokud je dotaz míněn tak, že máte špatné známky na maturitním vysvědčení - pak ANO, zaměstnavatel při výběru nového zaměstnance může posuzovat i prospěch na maturitním vysvědčení. Já jako vedoucí pracovník při výběru nového zaměstnance k tomu přihlížím. Záleží ovšem i na tom, jak moc zájemců je na dané pracovní místo - když nemohou nikoho sehnat a jste jinak šikovná, tak by jim to vadit nemuselo.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »