Kategorie: Pracovní právo / Výpověď a zrušení pracovního poměru
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat,jestli mě nemůže někdo zaměstnat kvůli známkám na maturitním vysvědčení.
Děkuji Petra
Tak to vám opravdu nepovím, to záleží přímo na zaměstnavateli. Myslíte, že někdo bude hodnotit váš prospěch.....
Dobrý večer, děkuji Vám za odpověď. Právě ,že ho asi hodnotí....mě to také překvapilo,nikdy jsem s tím problém neměla..až teď...Už 11 let pracuji a mám praxi......chtějí po mě i posudky od bývalých zaměstnavatelů....problém je,že některé firmy už ani neexistují...Takže nejlépe asi bude najít si jiné zaměstnání.......že??.....děkuji Petra
Pokud je dotaz míněn tak, že máte špatné známky na maturitním vysvědčení - pak ANO, zaměstnavatel při výběru nového zaměstnance může posuzovat i prospěch na maturitním vysvědčení. Já jako vedoucí pracovník při výběru nového zaměstnance k tomu přihlížím. Záleží ovšem i na tom, jak moc zájemců je na dané pracovní místo - když nemohou nikoho sehnat a jste jinak šikovná, tak by jim to vadit nemuselo.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com