Kategorie: Obchodní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den,
prosím o sdělení, zda mám nějaký nárok na slevu u opravy věci (CD přehávač), která byla (bude) provedena jeden měsíc po původní, opravou předpokládané lhůtě. Děkuji za odpověď.
Dobrý den,
záleží samozřejmě na druhu závady; pokud však nebyla způsobena Vámi a jedná se o lhůtu do 6ti měsíců od koupě, můžete požadovat výměnu věci či její opravu. Není-li to možné, tak slevu či můžete od smlouvy odstoupit a požadovat vrácení peněz.
Dobrý den,
Dne 20.9.jsem si zakoupila v prodejně Humanic boty značky Mustang za 1 399,-Kč.V prosinci jsem byla boty dát poprvé reklamovat odešly oba suché zipy.15.1.jsem boty vyzvedla spravené.7.2.jsem boty opět odnesla k reklamaci,opět přestal lepit suchý zip na patách ze mi rozedřela látka a vešpičce se mi látka protrhla a dost to tam dře.Chtěla jsem vrátit peníze a tak se boty poslali k posouzení,kde mi opravili zipy na paty všili kůžy,ale vydřená látka ve špičce nebyla uznána jako jejich vada,ale prý jde o vadu způsobenou mechanickým vydřením-roztržením-což znamená,že si asi mám uříznout palce.Boty jsem nosila dohromady asi 3 měsíce což mi připadá dost málo.Chtěla bych se zeptat jestly mám nárok na vrácení peněz a hádat se příslušnou osobou,která posouzení bot dělala.Děkuji
Koupila jsem si zimní boty,po měsíci nošení začali prosakovat ze spodu.Žádala jsem prodejce o výměnu,ale odmítl.Boty poslali na reklamaci.Nebyla na nich viditelná závada.Mám strach,aby mě neodbyli.Mohu po nich teď chtít vrátit peníze? Nebo co když budou boty i nadále prosakovat.Mohu pak chtít peníze nebo budeme muset opět boty reklamovat? DĚKUJI
Dobrý den, byl jsem reklamovat boty, do vyjádření mě napsali, že se reklamace zamítá z důvodu mechanického opotřebení, když jsem chtěl po prodejci pak i po člověku aby mi ukázali místo kde přesně je bota mechanicky porušena tak nebyli schopni, nechtěli mě napsat další protokol s místem specifikace mech. poškození, na koho se mám obrátit teď, jsem z Brna a potřeboval bych nasměřovat na státní skušebnu nebo něco podobného... děkuji
Dobrý den, najděte si na internetu v seznamu soudních znalců toho příslušného a chtějte vypracování znaleckého posudku, o jakou vadu se jedná.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com