odstoupení od smlouvy - fórum

Kategorie: Obchodní právo / Smlouvy

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

odstoupení od smlouvy

květa , 09.10.2008 10:56:03

Dne 8.10.2008 jsem podepsala smlouvu o propagaci reklamní plochy s fa.BESTOUTDOORS.Do 22.10.2008 mám zaplatit 1890kč-tato částka jak jsem si právě přečetla není vratná a to ani v případě ukončení smlouvy z jakéhokoli důvodu.Zachrání mé peníze odstoupení od smlouvy?Klienti fa.BESTOUTDOORS jak se nyní dovídám jsou rozhořčeni a dokonce používají slovo podvod-jen doufám,že mezi podvedené nebudu patřit i já.Děkuji za odpověď K.

Re: odstoupení od smlouvy

Mgr. Oldřich Topka, 15.10.2008 12:36:03

Dobrý den, smlouvu jste podepsala, tím jste potvrdila, že jste se s ní seznámila a souhlasíte se vším, co obsahuje. To, že jste na něco přišla až teď Vás nijak nezbavuje povinností, které Vám ze smlouvy plynou. Se smlouvou jste se měla lépe seznámit již před podpisem.
Jako vždy platí motto "podepsat můžeš, přečíst musíš". Plnit byste nemusela např. v případě, že by smlouva nebyla platná. To zde ovšem neposoudíme.

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »