Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobry den,bydlim v zahranici jiz 4 roky tudiz jsem vypsana v CR na vsech uradech.Na adresu mych rodicu uz 3x prisel dopis od soudu na me jmeno (na me stare prijmeni),ze si za me maji dopis vydzvednout.Jestlize dopis do 3 dnu neprevezmou bude dopis povazovan za doruceny.Co pak bude nasledovat?Jsou moji rodice povinni dopis na poste vydzvednout?A kdyz dopis prevezmou budou nadale za vse zodpovedni?Vubec nechapu co to muze byt za dopis a nevim proc s tim obtezuji moje rodice,kdyz na velvyslanectvi v Praze mam adresu kam jsem se odstehovala.Predem Vam dekuji za odpoved.
Dobrý den, záleží na tom, jakou formou je doručováno. Pokud má být doručeno přímo do vlastních rukou, pak stejně pošta Vašim rodičům nic nevydá. Navíc jde o písemnost určenou Vám, oni nejsou nijak zainteresováni na takovém řízení a tudíž by ve věci stejně nic zásadního nepodnikli.
Pokud vědí, od jakého soudu písemnosti chodí, pak doporučuji, aby tento soud kontaktovali a sdělili mu, že se na uvedené adrese již dlouhodobě nezdržujete z důvodu pobytu v zahraničí. Soud vychází z adres ve spise, eventuálně z úředních databází a to, že máte nahlášenou aktuální adresu na velvyslanectví se vůbec nemusí dozvědět. Pro Vás to nakonec může znamenat, že půjde o rozsudek, který nabude právní moci se všemi nepříjemnými důsledky.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com