Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den. Prosím o radu. Můj problém již trvá téměř 2 roky, kdy jsem pracovala v zahraničí(NL) a došlo ke špatnému převodu peněz na účet. Mzda se převedla na kamarádův účet, kartu mi kdysi poskytl k užívání. Před návratem do ČR jsem ho informavala o situaci, ale sdělil mi, že mu kartu ukradli a vše se musí dořešit opět v zahraničí. Takhle mi vše slibuje již 2 roky a stále se nic neděje. Jako důkazy mám vypísy mrzdy, kde je uvedeno jeho číslo účtu i jméno. Prosím mám šanci dostat své vydělané peníze zpět?Předem velice děkuji za odpověď. Přeji pěkný den.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké mám možnosti vymoci dluh, který mám jen na ústní dohodu. Ale mám svědka, který může potvrdit existenci a výši dluhu. Děkuji za radu a hezký den.
Dobrý den, podáte žalobu o zaplacení dlužné částky, uvede o jakou částku se jedná, jak dluh vznikl, co navrhujete jako důkazy a jak má soud rozhodnout. To, co není dáno písemně se vždy prokazuje o poznání hůře a pouhé ústní dohody značně zvyšují riziko, že se dluh nepodaří prokázat. Ale máte-li hodnověrného svědka, Vaše šance na výhru se tím zvyšuje.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com