odstoupeni od dohody - fórum

Kategorie: Rodinné právo / Manželství a rozvod

přidatNový příspěvek

Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.

Vyhledávání - diskuze
Hledaná slova:

odstoupeni od dohody

jiri jelen, 07.10.2008 11:56:12

Me by prave zajimalo, kdyz jeste soud neprobehl a ja bych u soudu rekl, ze z touto dohodou jiz nesouhlasim,at rozhodne sam co a jak se rozdeli, jestli mi soud prikaze dohodu dodrzet?

Re: odstoupeni od dohody

Hanka, 12.10.2008 15:36:47

Záleží co a jak bylo sepsáno ve SJM,které chcete napadnout. Nejlepší je svěřit to právníkovi. My jsme měli podepsanou dohodu,že mu přenechám celou nemovitost,protože u něj zůstal syn. Bohužel do půl roka od otce odešel za mnou a jemu zůstal celý majetek,mně jen povinnosti a splácení nového bydlení po rozvodu. Nelíbilo se mi to, takže jsem dohodu napadla z důvodu nerovnoměrného rozdělení. Musí mi vyplatit polovinu. Zkuste to,držím palce!

odstoupeni od dohody

jiri jelen, 06.10.2008 07:24:05

Dobry den,chtel bych se zeptat, jestli musim dodrzet podminky dohody o vyrovnani majetku pri rozvodu, kterou jsem podepsal u manzelky pravniho zastupce, kdyz jsem si to rozmyslel a chtel bych, aby o vsem rozhodl soud, ktery zatim neprobehl. Dekuji

Re: odstoupeni od dohody

Hanka, 07.10.2008 09:03:54

Zdravím,udělala jsem stejnou chybu a podepsala nerovné majetkové vyrovnání. Dva roky po rozvodu žádám soud o nové rozdělení a je to na dobré cestě. Moc dobré cestě!!! Všechno se musí aspoň zkusit, tak držím palce. Hanka

Právo

Právník.cz na Facebooku

Uživatel/klient

Login:
Heslo:

- Registrace

Rejstříky

Katalog stránek

+ přidat odkaz

Provizní systém

Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.

BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému

provizní systém »