Kategorie: Pracovní právo / Pracovní smlouvy a dohody
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, pracuji u jedné firmy ze které asi odejdu kvůli lepšímu zaměstnání. Hrozí mi ale jeden problém: Po 3 dnech po nástupu, jsem podepsal se zaměstnavatelem Dohodu o prohloubení kvalifikace kde zaměstnavatel požaduje setrvání v zaměstnání minimálně dva roky a pokud tuto povinnost nedodržím musím zaplatit poměrnou částku za toto školení. Odpracovaný mám již rok a měsíc takže bych zaplatil méně než polovinu. Zajímá mě tedy jestli je možné takto vymáhat peníze po zaměstnanci za školení. A druhá otázka je zda je možné takto vymáhat peníze po zaměstnanci pokud na tyto školení dostala firma dotace od státu. Děkuji mockrát za odpověď.
Dobrý den, pokud je platně sepsaná kvalifikační dohoda, pak při nedodržení jejich podmínek je nárok vymahatelný.
U prostředků ze státní dotace, pak záleží na tom, jak byly nastaveny podmínky dotačního titulu včetně postupu zaměstnavatele po vymožení nároku nebo jeho části zpět od zaměstnance. To z dotazu vyčíst nelze.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com