Kategorie: Pracovní právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Dobrý den, prosím o radu v následující situaci: Jsem zaměstnaná na HPP, na dobu neurčitou. Od poloviny dubna 2008 jsem byla na nemocenské z důvodu rizikového těhotenství. Bohužel těhotenství skončilo porodem mrtvého plodu 24.září 2008. Po porodu mi nemocenská stále pokračuje po dobu šestinedělí (tak to ověřila má ošetřující MUDr. na sociálce). Předpokládám, že i po šestinedělí budu nadále na nemocenské, a to až do doby dalšího otěhotnění, které chceme s partnerem co nejdřív. Po otěhotnění bude následovat zase rizikové těhotenství, takže budu nadále na nemocenské, pak na mateřské dovolené a následně rodičovské. Co se bude po tuto dobu dít, budu dostávat nadále nemocenskou?, je nějak časově omezená?, bude to mít nějaký dopad na výši peněžité podpory v mateřství a rodičovského příspěvku?
Děkuji velmi za Vaši pomoc.
Dobrý den, nemocenské dávky může osoba pobírat nejdéle po dobu 1 roku, pak už to přechází do roviny žádosti o invalidní důchod, což ovšem není Váš případ. V době PN a těhotenství Vás zaměstnavatel propustit nesmí, tudíž by Vám nárok na PPM vzniknout měl, výši si musíte zjistit u účetní. Výše RP je stanovena zákonem, ten tohle neovlivní.
Podrobnosti kolem dlouhodobé pracovní neschopnosti a nemocenských dávek si vyžádejte na příslušné OSSZ.
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com