Kategorie: Občanské právo / Různé
Chcete-li odebírat toto téma e-mailem, přihlašte se nebo se nejprve zaregistrujte.
Potřebuji úředně ověřené potvrzení srozumitelné anglicky komunikujícím osobám, že moje doklady jsou skutečně doklady mojí osoby. Zatím ještě nikdo mě nebyl schopen správně nasměrovat. Jedná se o potvrzení za účelem vydání plné moci platné v cizině.
Předem děkuji za radu, kam se v této záležitosti obrátit. Prosím zohlednit i výši poplatků: čím levnější, tím vítanější.
Dobrý den, pokuste se obrátit na nějakou překladatelskou kancelář či soudního překladatele. Ti listinu přeloží a opatří jí ověřovací doložkou.
Mgr. Lucie Jindrová
Dobrý den, odpovídám a děkuji ihned po přečtení, aniž bych se pokusil vyhledat nějaké adresy na internetu. Zkusil jsem zadat vyhledání překladů do Googlu, objevila se spousta adres. Velmi děkuji. Karel Pajer
Omlouvám se, nejprve jsem začal psát, že jsem vyhledávač ještě nezkusil, ale pak jsem psaní přerušil a vyhledávač vyzkoušel, ale nějak mi unikla nutnost upravit i začátek napsaného textu, ne jenom smazat pokračování. Karel Pajer
Provozovatel těchto stránek - obchodní společnost WEDOS a.s. nabízí nástroj, který Vám umožní vydělávat za reklamu a zprostředkování objednávek zboží a služeb této společnosti.
BONUS 100,- Kč již za aktivaci provizního systému
Webhosting, serverhosting a registrace domén za nejnižší ceny v ČR.
Hosting.WEDOS.comNejvětší internetové stavebniny v ČR s garancí nejnižší ceny
www.Vase-Stavba.czOn-line pojištění přes internet s garancí nejnižší ceny.
www.Pojisteni.czWEDOS IS je on-line informační systém (podobný systémům CRM), sloužící zejména pro práci s firemní poštou.
IS.WEDOS.com